Training motiverende gespreksvoering

Geplaatst op april 25, 2022

De training motiverende gespreksvoering geven we meerdere malen per jaar, omdat het de kern treft van wat wij doen als SchuldHulpMaatje. Een absolute aanrader.

Wat leer je?

Deze training leert je vooral hoe je ervoor zorgt dat je je hulpvrager ‘activeert’. Als je jouw hulpvrager ontmoet, heeft deze vaak al een jarenlange geschiedenis van schulden, stress, teleurstellingen en uitzichtloosheid. Het is dan ook niet verrassend dat jouw hulpvrager letterlijk en figuurlijk ‘vastzit’. En juist dan is het de uitdaging om de zaken niet over te nemen, maar jouw hulpvrager weer te helpen om de regie terug te pakken over het leven.

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Brigit Verbeek. Een zeer ervaren trainer, die helemaal thuis is in het gedachtegoed van motiverende gespreksvoering. Zij wordt ondersteund door Mies van der Ven, die levensecht rollen kan spelen die je ook zult tegenkomen in het werk als SchuldHulpMaatje. Het is een interactieve training, in twee delen, waarin je zelf gaat oefenen met behulp van rollenspellen.

Duur

2 avonden, bekijk de startdata in opleidingskalender

Locatie
Kantoor SchuldHulpMaatje

Aanmelden voor maatjes
Meld je aan voor de training

Ben je nog geen maatje?

Meld je aan als maatje